Pluss-lma.no .
-

Webinformasjon for Pluss-lma.no

linje

© 2000-2003 Pluss-Landsforeningen mot aids - Alle rettigheter reservert

Alt materiale som publiseres på Internett av Pluss-Landsforeningen mot aids, er beskyttet etter åndsverkloven. Rettighetshaver er Pluss-Landsforeningen mot aids;

Kommersiell bruk av informasjonsstoff som er utviklet spesielt av/for Pluss-LMA kan ikke skje uten særskilt tillatelse. I samsvar med god presseetikk er det tillatt å sitere fra sidene, forutsatt kildegjengivelse.

Nettstedet fungerer best med Internet Explorer, men kan brukes i alle nettlesere forutsatt at nettleseren er åpnet for JavaScript. Systemene benytter cookieteknologi og vi benytter dette utelukkende til emnestyring og telling av visninger. Tilrettelagt for minimum 800x600 skjermoppløsning.

Ansvarsfraskrivelse: Ved å se på eller bruke dette webområdet som drives av Pluss-Landsforeningen mot aids, godtar du betingelsene, slik de er beskrevet her. Hvis du ikke godtar disse betingelsene, ber vi deg forlate dette webområdet. Opplysningene og informasjon som gis må ikke brukes i stedet for kontakt med, undersøkelse hos eller behandling av lege.

Personvern; Pluss-LMA garanterer at ingen personlige opplysninger om deg lagres uten ditt samtykke. All informasjon som samles inn via Internet oppbevares på en sikker og fortrolig måte. Denne informasjonen vil ikke bli solgt, utlånt, utleid eller på annen måte gjort tilgjengelig for uvedkommende.

Alle personlige opplysninger som oppgis, blir utelukkende benyttet til det formål og i den sammenheng som ettertrykkelig oppgis når opplysningene avgis. E-postadresser benyttes kun til det formål som ble oppgitt da du registrerte din e-postadresse. Personlige opplysninger og e-postadresser blir ikke videreformidlet til tredjepart uten ditt samtykke. Alle ansatte og medarbeider har taushetsplikt om sensitive opplysninger man får kunnskap om gjennom sitt virke. Pluss-LMA tilfredsstiller Datatilsynets krav til sikkerhet.

pilKontaktinformasjon for Pluss-LMA

Pluss-Landsforeningen mot aids + Hausmannsgate 7 + 0186 Oslo
Telefon: 21 31 45 80 + Faks: 21 31 45 81 + E-post: post@pluss-lma.no

© 2004 + Alle rettigheter reservert + Ansvarlig redaktør: Laila Thiis Stang + Webansvarlig: Bjørn-Erik Rasmussen

Tilbake | Topp | Hjem